اخبار بین الملل

۷۲ درصد از تریدرهای بزرگ درباره شروع ترید در بازار رمزارز تردید دارند

از ۸۳۵ تریدری که توسط JPMorgan مورد بررسی قرار گرفتند، تنها ۱۴ درصد گفتند که یا در سال ۲۰۲۳ به معامله در بازار رمزارز ادامه می‌دهند یا امسال برنامه‌هایی برای شروع معاملات خود دارند.

بر اساس نظرسنجی جدید انجام شده توسط جی پی مورگان (JPMorgan) در حال حاضر ۷۲ درصد از تریدرهای الکترونیکی در سال ۲۰۲۳ اعلام کرده‌اند که هیچ برنامه‌ای برای فعالیت در بازار رمزارز ندارند.

ویرایش هفتم JPMorgan’s E-Trading Edit از ۸۳۵ تریدر از ۶۰ مکان مختلف جهانی در مورد تحولات فنی و عوامل کلان اقتصادی که بر عملکرد معاملات در سال ۲۰۲۳ تأثیر می‌گذارند، نظرسنجی کرد.

در نتیجه این نظرسنجی تریدرها نسبت به دارایی‌های دیجیتال تردید داشتند. تنها ۱۴ درصد از پاسخ دهندگان گفتند که یا به معامله در بازار رمزارز ادامه خواهند داد یا در سال جاری معاملات خود را آغاز خواهند کرد.

۱۴ درصد باقی مانده از افراد پاسخ‌دهنده گفتند که قصد سرمایه‌گذاری در سال جاری را ندارند، اما ممکن است در پنج سال آینده این کار را انجام دهند.

اکثریت قریب به اتفاق تریدرهای مورد بررسی در این نظرسنجی، یعنی حدود ۹۲٪، گفتند که در زمان این نظرسنجی که از ۳ ژانویه تا ۲۳ ژانویه انجام شد، هیچ گونه فعالیتی در زمینه فعالیت در بازار رمزارز نداشتند.

تقریباً سه چهارم این تریدرها قصد ندارند در سال ۲۰۲۳ سراغ بازار دارایی‌های دیجیتال بروند
تقریباً سه چهارم این تریدرها قصد ندارند در سال ۲۰۲۳ سراغ بازار دارایی‌های دیجیتال بروند – منبع: JPMorgan

این موضوع ممکن است به این دلیل باشد که تقریباً نیمی از افراد پاسخ‌دهنده بازارهای نوسان را به عنوان بزرگترین چالش برای عملکرد خوب روزانه ذکر کردند.

احتمالاً اقدامات انقباضی کمی که از طرف صندوق ذخیره فدرال ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ اعمال شد، نیز یک عامل تأثیرگذار در این موضوع است؛ به‌طوری که ۲۲ درصد نگرانی‌های وحود نقدینگی را به عنوان تأثیرگذارترین عامل مانع عملکرد معاملات در بازار رمزارز عنوان کردند.

نتایج نظرسنجی تنها چند ماه پس از کاهش احساسات سرمایه‌گذاران و تریدرها در بازار رمزارز به دنبال فروپاشی فاجعه‌بار اکوسیستم ترا (Terra) و پلتفرم معاملاتی FTX در سال ۲۰۲۲ منتشر شد.

در نظرسنجی دیگری از JPMorgan، حدود ۳۰ درصد از افراد پاسخ‌دهنده، خطر رکود بازار را به عنوان تأثیرگذارترین عامل اقتصاد کلان عنوان کردند، در حالی که ۲۶ درصد معتقدند تورم بیشترین تأثیر را بر نتایج معاملات خواهد داشت.

لازم به ذکر است که معاملات معمولاً به جهش و خروج سهام یا دارایی‌ها طی هفته‌ها، روزها و حتی چند دقیقه با هدف سود کوتاه مدت اشاره دارد، در حالی که سرمایه‌گذاران چشم‌انداز بلندمدتی دارند.

سال گذشته، یک نظرسنجی از سرمایه‌گذاران نهادی که توسط صرافی رمزارز کوین بیس (Coinbase) حمایت شد، نشان داد که ۶۲ درصد از سرمایه‌گذاران نهادی از نوامبر ۲۰۲۱ تا اواخر سال ۲۰۲۲ در بازار دارایی‌های دیجیتال سرمایه‌گذاری کرده‌اند، که ظاهراً از زمستان طولانی کریپتو دلسرد نشده‌اند.

یک مطالعه جدید در ژوئن نشان داد که ۷۱ درصد از افراد با درآمد خالص بالا، در حال حاضر در بازار رمزارز سرمایه‌گذاری کرده‌اند، در حالی که بسیاری دیگر به جای معامله روزانه، استراتژی‌های بلندمدت را اتخاذ می‌کنند.

در یک یافته جداگانه، این نظرسنجی نشان داد که ۱۲ درصد از تریدرهای فناوری بلاک چین را تأثیرگذارترین فناوری برای شکل دادن به آینده تجارت می‌دانند، در حالی که این میزان برای فناوری‌های هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ (ML) حدود ۵۳ درصد است.

این اعداد و ارقام در تضاد کامل با نظرسنجی سال ۲۰۲۲ است که در آن فناوری بلاک چین و هوش مصنوعی هر کدام ۲۵ درصد از کل آرا را به خود اختصاص دادند.

تنها ۱۲ درصد از تریدرها معتقدند که فناوری بلاک چین بیشترین تأثیر را در عملکرد معاملاتی خواهد داشت
تنها ۱۲ درصد از تریدرها معتقدند که فناوری بلاک چین بیشترین تأثیر را در عملکرد معاملاتی خواهد داشت. منبع: JPMorgan

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا