اخبار قانون‌گذاری

موضع ضد کریپتویی SEC کاربران را دلسرد خواهد کرد

جوزف لوبین، هم‌بنیانگذار اتریوم، می‌گوید موضع ضد کریپتویی SEC بر روی کاربران اتریوم «اثر ناامیدکننده» خواهد داشت.

 

جوزف لوبین، یکی از بنیانگذاران اتریوم، در مورد کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) هشدار داده و می‌گوید سیاست‌های فعلی SEC در مورد ارزهای دیجیتال، تأثیر پایداری بر صنعت خواهد داشت.

در یک مصاحبه جدید با Wired، لوبین می‌گوید که اگر اتریوم توسط SEC جزو اوراق بهادار تعیین شود، مردم در ایالات متحده نمی‌توانند آن را خریداری کنند و توسعه‌دهندگان نمی‌توانند اتریوم را توسعه دهند یا برنامه‌های بیشتری بسازند.

در اوایل سال جاری، گری جنسلر، رئیس SEC از تأیید اینکه آیا اتریوم را بعنوان اوراق بهادار می‌بیند یا خیر، امتناع کرد.

لوبین می گوید: «اگر SEC این کار را بکند، تأثیر وحشتناکی بر کاربران اتریوم در سراسر آمریکا خواهد داشت…

اگر ایالات متحده این‌چنین عمل کند، ممکن است با زور قانون خود برای دستیابی به کشورهای مختلف در سراسر جهان و ایجاد فشار برای کاهش دسترسی به پروتکل‌های غیرمتمرکز و عدم واسطه‌گری مالی استفاده کند.

ما نمی‌خواهیم احساس کنیم که توسط یک ناظم غیرمنطقی یا بی‌احتیاط هدایت می‌شویم. ما باید در موضع خود بأیستیم.»

لوبین، مدیرعامل Consensys و خالق متامسک که محبوب‌ترین والت کریپتو جهان است، اخیراً اعلامیه Wells را از SEC دریافت کرده است.

Consensys به زودی با شکایتی علیه SEC پاسخ داد: لوبین—که دارایی او در سال ۲۰۱۸ توسط فوربس بین ۱ تا ۵ میلیارد دلار تخمین زده شد—می‌گوید قصد دارد از طبقه‌بندی مجدد اتریوم بعنوان اوراق بهادار توسط SEC جلوگیری کند.

«اقدام ما به متامسک مربوط می‌شود اما مستقل نیز هست. SEC مدت زیادی است که صنعت را تحت تأثیر قرار داده و اساساً به صورت داخلی اعلام کرده که اتریوم به‌عنوان دارایی اوراق بهادار شناخته می‌شود. من معتقدم که به این کار ادامه خواهد داد، مگر اینکه ما دست به کار شویم. SEC می‌خواهد اتریوم را مجدداً طبقه‌بندی کند.»

ایجاد یک تغییر پارادایم فناوری در جامعه‌ای که احساس می‌کند همه چیز به خوبی پیش میذرود، دشوار است. در دهه‌های گذشته، فناوری اینترنت باعث سردرگمی شد و نیاز به گفت‌وگو و ذهن باز زیادی داشت.

این بار، تقریباً مطمئن هستم که وضعیت به خوبی پیش خواهد رفت. اما ما در مرحله دردناکی هستیم و همچنان مقاومت‌هایی وجود دارد.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا