پروژه های رمزارزیبازی های رمزارزی

تا-دا (Ta-da) چیست؟ معرفی تادا و نحوه کسب درآمد از آن

در این مقاله به معرفی کامل پلتفرم تا-دا (Ta-da) و چگونگی کسب درآمد از آن پرداخته‎‌ایم.

وایت پیپر این پروژه با جمله به دنیای تا-دا خوش اومدید شروع می‌شود. تا-دا را انقلابی در حوزه Web3 می‌دانند. برای آشنایی با سه بازی جدید Web3، می‌توانید از مقاله‌های قبلی دیدن کنید.

با انتشار اپلیکیشن تادا در سپتامبر 2023 و راه‌اندازی توکن $TADA در فوریه 2024 در xLaunchpad، تا-دا مسیر خود را در جامعه کریپتو و Web3 آغاز کرد. طبق بررسی‌های انجام شده روی این پروژه، تا-دا توسط یک اکوسیستم قوی Web3 پشتیبانی می‌شود. به گفته خود تیم توسعه، Ta-da یک اسپین آف از Vivoka، یکی از پیشروترین شرکت‌های هوش مصنوعی و تشخیص گفتار در جهان است.

تا-دا (Ta-da) چیست؟

تا به حال در پلتفرم‌های کسب و کار، به دنبال پروژه و کار گشته‌اید؟ پلتفرم‌های کسب و کار محیطی برای تعامل کارفرما و تولیدکننده، به وجود می‌آورند. در این محیط ایجاد شده، کارفرما یا شرکت، پروژه یا شغل مورد نیاز خود را به اشتراک می‌گذارد و هرکس مایل به همکاری بود، با او ارتباط برقرار می‌کند. کار پلتفرم تا-دا، به زبان ساده دقیقا مشابه همین است، البته با تفاوت‌های جرئی.

Ta-da یک پلتفرم انقلابی برای انجام میکرو تسک‌ها یا همان تسک‌های کوچک است. به گفته خود تیم توسعه تا-دا در وایت پیپر، آن‌ها در تلاش هستند تا به اولین پلتفرم غیرمتمرکز و ایمن ریز تسک (خردکننده پروژه‌های بزرگ به بخش‌های کوچک‌تر) وب 3 تبدیل شوند. 

به گفته تیم توسعه:

هدف ما این است که با یک راه حل واحد، بازارهای مختلف را درگیر کنیم. ما با تأکید بر کیفیت بالای تسک انجام شده توسط کامیونیتی متعهدمان، در حال متحول کردن تسک‌های کوچک و انقلاب در انجام ریز تسک‌ها هستیم.

اهداف تا-دا (Ta-da)

تیم توسعه تا-دا اهداف این پروژه نوین را در وایت پیپر خود منتشر کرده است. اهداف شامل موارد زیر می‌شوند:

  • ارائه راه‌حلی نوآورانه و منصفانه برای انجام ریز تسک‌ها در حوزه‌های مختلف 
  • ارائه نتایج برجسته برای کسب‌وکارها (تأکید بر کیفیت بالای تسک انجام شده توسط کامیونیتی)
  • در عین حال تضمین پاداش‌های منصفانه برای ریز تسک‌ها

ایده تا-دا

همانطور که پیش‌تر اشاره شد، Ta-da در اصل اسپین آف Vivoka، یکی از رهبران هوش مصنوعی در حوزه صوتی است. ایده پشت Ta-da از نیاز به دستیابی به داده‌‌های با کیفیت برای سیستم‌های هوش مصنوعی سرچشمه می‌گیرد. در مقابل مجموعه داده‌های پرهزینه و کیفیت متوسط ​​ارائه شده توسط آژانس‌های دیتا، تادا تصمیم گرفت یک رویکرد جایگزین را بررسی کند: جمع‌آوری داده‌ها از طریق ریز تسک‌های ارائه شده توسط یک کامیونیتی.

در طول مسیر، تیم توسعه دریافتند که تشکیل یک جامعه یا کامیونیتی خوب برای موفقیت چنین پروژه‌ای بسیار مهم است، نه تنها برای تکمیل تسک‌ها، بلکه برای تقویت تعامل واقعی. آن‌ها اهمیت پرورش یک کامیونیتی متعهد را درک کردند. از این‌رو ایده یک اپلیکیشن Web3 که کسب‌وکارها و کامیونیتی تا-دا را از طریق بلاکچین Ta-da به یکدیگر وصل می‌کند و همچنین، رشد و همکاری دو طرفه برای انجام دادن تسک‌های لازم را به وجود می‌آورد، شکل گرفت. یعنی هر شرکت و بیزینسی پروژه خود را به این پلتفرم می‌دهد، پلتفرم کارهای لازم برای پروژه را به تسک‌های ریز و خرد تقسیم می‌کند و اعضای کامیونیتی تا-دا تسک‌ها را برای رشد پلتفرم، با کیفیت لازم انجام می‌دهند و به ازای آن، توکن دریافت می‌کنند، توکنی که به راحتی تبدیل به پول می‌شود.

چشم‌انداز پروژه Ta-da

چشم‌انداز تیم توسعه این است که با ادغام فناوری بلاکچین برای تضمین کیفیت، امنیت، شفافیت و انصاف در هر تعامل، بازار میکرو تسک‌ها را متحول کنند. تیم توسعه در وایت پیپر ذکر کرده: «ما کاملاً معتقدیم که هر مشارکتی مهم است از این‌رو متعهد به ارائه بستری هستیم که در آن، کاربران بتوانند از طریق سخت‌کوشی و فداکاری خود پیشرفت کنند. ما همه را قادر می‌سازیم بدون در نظر گرفتن مهارت‌ها یا موقعیت جغرافیاییشان درآمد کسب کنند. از این‌رو، به همه وعده فرصت‌های کاری را می‌دهیم.»

با رویکرد نوآورانه تادا، کاربران می‌توانند در کارهای متنوع و معنادار شرکت کنند و در عین حال از پاداش‌های عادلانه مطمئن شوند. این تسک‌ها شامل تولید داده برای هوش مصنوعی، دسته‌بندی تصاویر، تعامل جامعه با پروژه‌ها و موارد دیگر است. فناوری بلاکچین امنیت، شفافیت و قابلیت ردیابی را در هر مرحله از فرآیند تضمین می‌کند و تجربه کاربری بی‌نظیری را در دنیای میکرو تسک برای شرکت‌ها و کاربران فراهم می‌کند.

Ta-da نشان‌دهنده عصر جدیدی در میکرو تسک است که در آن تعامل واقعی، کیفیت کار و پرداخت حقوق منصفانه، هسته اصلی این پروژه را شکل می‌دهد.

چرا تا-دا (Ta-da) ساخته شد؟

در اینجا دو مرحله از شکل‌گیری انقلابی تا-دا را بررسی می‌کنیم:

تصویر پلتفرم تا-دا (Ta-da)
تصویر پلتفرم تا-دا (Ta-da)

مرحله اول انقلاب اول

همانطور که بسیاری می‌دانند، دستیابی به کار با کیفیت از طریق ریز تسک چالشی مهم است. اغلب، شرکت‌هایی که درخواست ریز تسک می کنند، به دلیل کیفیت کار ناسازگار، عدم انسجام و مشکلات در تأیید تکمیل کار، از نتایج ناامید می‌شوند.

از سوی دیگر، انجام‌دهندگان ریز تسک اغلب به دلیل واسطه‌ها، ماهیت منحصر به فرد تسک‌ها و مذاکرات مداوم بر سر نتیجه مطلوب توسط شرکت‌هایی که این تسک‌ها را درخواست می‌کنند، دستمزد کمتری می‌گیرند.

هدف تیم توسعه‌دهنده پلتفرم Ta-da این است که از دریافت پاداش منصفانه کابران به ازای انجام کارهای با کیفیت، اطمینان حاصل کنند. تیم تا-دا عادلانه بودن این سیستم را با فناوری بلاکچین تضمین می‌کند. Ta-da اولین راه حلی است که به کاربران برای انجام تسک با کیفیت بالا در حوزه‌های مختلف پاداش می‌دهد. در حقیقت تا-دا به شرکت‌های هوش مصنوعی دسترسی آسان‌تر به داده‌های با کیفیت بالا را با قیمتی مقرون به صرفه ارائه می‌دهد.

جمع‌آوری دیتا (داده) برای هوش مصنوعی (AI)

همانطور که می‌دانید، دیتا برای هوش مصنوعی اهمیت بالایی دارد. هرچقدر دیتا گسترده، عمیق و معتبرتر باشد، کیفیت و دقت هوش مصنوعی بالاتر می‌رود. هوش مصنوعی با دقت بالا، به مراتب ارزش و کاربرد بیشتری خواهد داشت. تأمین این داده برای هوش مصنوعی هزینه بسیار بالایی دارد. در حقیقت، داده مهم‌ترین بخش هر AI است. 

امروزه، رقابتی بین توسعه‌دهندگان برای ایجاد بهترین هوش مصنوعی وجود دارد. برای ساخت یک هوش مصنوعی خوب، داشتن داده‌های با کیفیت، ملاک برتر بودن است. حتما هنگام کار با هوش مصنوعی متوجه شده‌اید که اگر داده‌های استفاده‌شده دارای محدودیت یا کمبود کیفیت باشند، هوش مصنوعی آنطور که می‌خواهید عمل نمی‌کند. 

پس درحال حاضر مسابقه بر روی دستیابی به بالاترین کیفیت و دقیق‌ترین داده‌های ممکن متمرکز شده است. طبق گزارش LXT، در حال حاضر 59 درصد از بودجه هوش مصنوعی صرف داده می‌شود. سه چالش عمده مربوط به دستیابی به این داده گران‌بها وجود دارد:

  • اطمینان از مجموعه داده‌های با کیفیت بالا: داده‌های با کیفیت به داده‌هایی گفته می‌شود که دقیق و کامل باشند. ارائه داده‌های نادرست یا ناقص می‌تواند منجر به پیش‌بینی‌ها یا تصمیمات نادرست شود. ناهماهنگی در داده‌ها همچنین می‌تواند باعث ایجاد خطا در عملکرد هوش مصنوعی شود. بنابراین، فرآیند جمع‌آوری و تفکیک کردن داده‌ها برای اطمینان از کیفیت بالای مجموعه داده ضروری است.
  • اطمینان از تنوع داده‌ها: به عنوان مثال، اگر هوش مصنوعیِ تشخیص گفتار خود را به صدای افراد 25 تا 35 ساله عادت دهید، این هوش مصنوعی هنگام تشخیص گفتار کودکان یا افراد مسن‌تر موفق عمل نخواهد کرد.
  • مدیریت هزینه‌ها: شرکت‌های جمع‌آوری داده‌ برای مجموعه داده‌های سفارشی حق بیمه دریافت می‌کنند. مجموعه داده‌های رایگان یا منبع باز نیز یک گزینه هستند، اما محدودیت‌های زیادی دارند.

از آنجایی که داده‌ها سوخت هوش مصنوعی هستند، تیم توسعه معتقد است شرکت‌های هوش مصنوعی باید دسترسی آسان‌تری به داده‌های با کیفیت بالا و قیمت بهتر داشته باشند و کاربران باید برای انجام دقیق تسک‌ها پاداش خوبی دریافت کنند.

مرحله دوم انقلاب دوم

انجام میکرو تسک می‌تواند در تعامل با رسانه‌های اجتماعی ضروری باشد. تادا به همه برندها راه حلی برای رشد یک جامعه با کیفیت، متعهد و با ارزش ارائه می‌دهد. در حقیقت پروژه‌ها بیشتر از دنبال کنندگان پرشور سود می‌برند تا از دنبال‌کنندگان منفعل!

نکته جالب توجه برای کسانی که به دنبال پروژه گرفتن هستند، این است که تا-دا تضمین کرده است جامعه خود را از طریق معیارهای مختلف مثل علایق، جغرافیا، جنسیت و … درک کند و برای دنبال‌کنندگان شرایطی ایجاد کند که فقط درگیر پروژه‌هایی شوند که به آن علاقمند هستند. همچنین این تضمین برای کارفرماها نیز وجود دارد.

اما تا-دا (Ta-da) چطور کار می‌کند؟

برای دستیابی به اهداف پروژه، تا-دا یک پلتفرم Web3 ایجاد کرده است تا کاربران خود را متحد کند و یک کامیونیتی تشکیل دهد و خود، حکم پل ارتباطی این کامیونیتی را دارد. با سناریوی تخیلی، روش کار کلی تا-دا را توضیح می‌دهیم:

  1. یک شرکت برای آموزش دستیار صوتی جدیدی که در حال توسعه است به ضبط صدای انگلیسی نیاز دارد. آنها می‌توانند از Ta-da برای جمع‌آوری حجم زیادی از داده‌های با کیفیت بالا استفاده کنند. این شرکت، یک موقعیت شغلی را در پلتفرم ارسال می‌کند که شامل تمام نیازهای خاص، معیارها و بودجه آنها برای پرداخت به کاربران است.
  2. تادا کار را پردازش و آن را به ریز تسک تقسیم می‎کند. سپس، آنها را برای کاربران (یا همان تولیدکنندگان/Producers) که معیارهای لازم را دارند (کاربران انگلیسی زبان) می‌فرستد. در مثال ما، یک تسک کوچک می‎تواند یک جمله انگلیسی ساده برای خواندن باشد. با استفاده از برنامه، کاربر صدای خود را ضبط می‌کند.
  3. کاربر در صورت رضایت از صدای خود، آن را ارسال می‌کند. سپس داده‌ها مستقیماً به Ta-da ارسال می‌شوند. در این مرحله، اعتبار داده‌ها هنوز تایید نشده است. یک کاربر مخرب ممکن است یک جمله بی‌کیفیت یا حتی ویس بی‌صدا ضبط کرده باشد.
  4. برای اعتبارسنجی داده‌ها، ویس کاربر برای چندین نفر دیگر از اعضای کامیونیتی ارسال می‌شود تا صحت آن را تأیید کنند. داده‌ها با یک فرم نظردهی حاوی سؤالاتی مانند اینکه آیا صدای پس زمینه وجود دارد و کدام جمله خوانده می‌شود همراه است. هر کاربر به ضبط گوش می‌دهد و به سوالات موجود در فرم پاسخ می‌دهد.
  5. در پایان، چکرز یا ناظرها پاسخ سؤالات را برای تادا ارسال می‌کنند. بر اساس رأی آنها، Ta-da نتیجه را محاسبه می‌کند که برای تأیید یا رد داده‌ها تصمیم بگیرد.
  6. در صورت تأیید ویس، به تمام کاربران شرکت‌کننده (هم تولیدکنندگان و هم چکرزها)، توکن‌های TADA پرداخت می‌شود.

اما سؤال اینجاست که اگر داده‌ها نامعتبر باشند چه اتفاقی می‎افتد؟ چه کسی حقوق می‌گیرد؟ چه چیزی کاربران را از ارسال داده‌های با کیفیت پایین باز می‌دارد؟ 

نحوه تضمین کیفیت توسط تا-دا

این کار در دو مرحله توسط دو بخش اعتبارسنجی تادا انجام می‌شود. مرحله اول چک کردن توسط کامیونیتی (چکرز) و مرحله دوم چک کردن توسط بلاکچین Ta-da (اعتبار سنجی اتوماتیک) انجام می‌شود. در اینجا مشارکت و وحدت کامیونیتی تا-دا و قدرت تمرکززدایی در سیستم بلاکچین نقش کلیدی دارد:

اولین مرحله، چک کردن توسط کامیونیتی

کار باید توسط تعداد کافی از اعضای جامعه تادا تأیید شود. این بدان معنی است که پس از تکمیل یک کار، چندین عضو کامیونیتی درستی و اعتبار کار را بررسی می‌کنند. حتی به یک یا دو نفر بسنده نمی‌شود؛ چون این امکان وجود دارد که بین چکرز هم عضو مخرب وجود داشته باشد.

در سیستم تا-دا، تیم توسعه از مفهوم نقطه شلینگ برای اطمینان از اجماع در جامعه استفاده می‌کنند. این بدان معناست که اعتبارسنجی به توافق جمعی متکی است و تضمین می‌کند که تسک‌ها با استاندارد بالا انجام می‌شود و توسط یک گروه نماینده تأیید می‌شود. به عنوان مثال، اگر همه ناظرهایی که به یک ضبط صوتی گوش می‌دهند بدون مشورت با یکدیگر توافق کنند که نویز پس‌زمینه وجود دارد، تیم به سادگی در نظر می‌گیرد که صدای پس‌زمینه در ضبط وجود دارد. اگر شرکت چنین سر و صدایی را می‌خواست، داده‌ها معتبر در نظر گرفته می‌شوند که یعنی با انتظارات شرکت مطابقت دارد. در غیر این صورت باطل است.

اما این سوال مهم مطرح می‌شود که چگونه کاربران برای تولید داده‌های با کیفیت تشویق می‌شوند؟ هر بار که یک کاربر اقدامی انجام می‌دهد، یک سپرده (مقدار کمی توکن) را قفل می‌کند. 

  • هنگامی که داده‌های یک تولیدکننده (Producers) توسط ناظرها (چکرز) تأیید می‌شود، توکن‌های TADA به مجموعه پاداش اضافه می‌شوند و تولیدکننده، XP کسب می‌کند و در رتبه‌بندی بالا می‌‌رود. کاربرانی که بیشترین XP را دارند، بیشترین توکن را به دست می‌آورند.
  • برعکس، اگر داده‌ها معتبر نباشند، آنها چیزی عایدشان نمی‌شود و سپرده خود را از دست می‌دهند. سپرده یک سیستم تشویقی ساختاری برای تولیدکنندگان و چکرز است که تضمین می‌کند مردم کار درست را انجام خواهند داد، حتی اگر در ازای سود ناچیز باشد. این ساز و کار ریشه عمیقی در پروتکل‌های DeFi و بلاکچین دارد و کارایی آن ثابت شده است.
  • برای ناظرها، مکانیسم کمی پیچیده‌تر است و طبق اجماع رای انجام می‌شود. به عنوان مثال، اگر چهار ناظر اعلام کنند که صدای ضبط‌شده مربوط به یک فرد مسن است و فقط یک ناظر اعلام کند که صدای کودک می‌شنود، 4 ناظر دیگر تأیید می‌شوند و توکن می‌گیرند و ناظری که پاسخ اشتباه داده، مخرب شناخته شده و از پروژه حذف می‌گردد.

دومین مرحله، چک کردن اتوماتیک

تیم توسعه تا-دا به چکرز و کامیونیتی اکتفا نکرده و برای اعتبارسنجی میکرو تسک‌ها سیستم‌های خودکار به وجود آورده است. این سیستم‌های تأیید خودکار برای تأیید مؤثر و دقیق اقدامات کاربر، مانند تعاملات رسانه‌های اجتماعی و بررسی کلی تسک‌ها طراحی شده‌اند.

به عنوان مثال، در تأیید اینکه کاربران یک پست خاص را ریتوییت کرده‌اند، سیستم خودکار مراحل زیر را انجام می‌دهد:

  • تخصیص وظیفه: به کاربران وظیفه بازنشر یک پست خاص با توجه به نیازهای پروژه داده می‌شود.
  • Action Tracking: سیستم به طور خودکار با نظارت بر فعالیت‌های کاربران در شبکه‌های اجتماعی، تکمیل این کار را ردیابی می‌کند.
  • تأیید: سیستم تأیید می‌کند که عمل ریتوییت انجام شده است یا نه.
  • اعتبارسنجی: پس از تایید ریتوییت، سیستم کار را به عنوان در حال بررسی علامت‌گذاری می‌کند. بر اساس پارامترهای پروژه، یک فرآیند تأیید خودکار آغاز می‌شود که بین چند دقیقه تا چند روز طول می‌کشد. در صورت موفقیت‌آمیز بودن، کار تایید می‌شود و بر این اساس به کاربر پاداش داده می‌شود.
  • مشوق‌ها و جریمه‌ها: مشابه تأیید مبتنی بر کامیونیتی، کاربران پس از انجام موفقیت‌آمیز تسک‌ها، پاداش‌هایی را در قالب امتیاز (همان XP) دریافت می‌کنند. اگر کار طبق نیاز تکمیل نشود، به منظور جلوگیری از فعالیت‌های تقلبی، ممکن است کاربر سپرده خود را از دست بدهد.

با استفاده از سیستم‌های تأیید خودکار، بلاکچین اطمینان حاصل می‌کند که تسک‌هایی مانند تعامل با رسانه‌های اجتماعی به سرعت و با دقت تأیید شوند و عملکرد و دقت کلی افزایش یابد. این رویکرد دوگانه، ترکیبی از تأیید مبتنی بر کامیونیتی و تأیید خودکار، Ta-da را قادر می‌سازد تا طیف متنوعی از تسک‌ها را بررسی کند.

کاربرد تا-دا کجاست؟ موارد استفاده Ta-da

در این بخش نشان می‌دهیم که چگونه می‌توان از پلتفرم تا-دا در زمینه‌های مختلف برای دستیابی به کارایی و نتایج بهینه استفاده کرد. در حال حاضر، سه کاربرد عمده داریم:

  • هوش مصنوعی (مولتی تسک)
  • تعامل در رسانه‌های اجتماعی
  • ساختار داده‌ها

تمام موارد بالا نیز به بخش‌های ریزتری تقسیم می‌شود. برای مثال هوش مصنوعی زیر مجموعه‌ای دارد که شامل دیتا، عکس، صدای ضبط شده و … می‌شود.

اپلیکیشن تا-دا (Ta-da)

Ta-da با ارائه یک پلتفرم یکپارچه که مشاغل را با مردم پیوند می‌دهد، ارزش و توانایی خود را افزایش داده است.

اپلیکیشن تا-دا (Ta-da)
اپلیکیشن تا-دا (Ta-da)

نکات مهم:

  • مدیریت تسک‌ها

کسب‌وکارها و کامیونیتی به راحتی می‌توانند تسک‌ها و پارامترهای مدنظر را پست کنند و به اشتراک بگذارند و سپس، تکمیل آنها را از طریق یک رابط بصری مدیریت کنند.

  • مدل‌های B2B، B2C و C2C

تا-دا از مدل‌های مختلف کسب‌وکار پشتیبانی می‌کند که انعطاف‌پذیری و مقیاس‌پذیری را در موارد مختلف بکار می‌گیرد.

  • استخر پاداش‌ها

به کاربران بر اساس مشارکت آنها به صورت هفتگی پاداش داده می‌شود.

  • ایجاد انگیزه با توکن‌های بومی

کاربران با توکن بومی Ta-da برای تکمیل وظایف پاداش دریافت می‌کنند.

  • تراکنش‌های امن

پلتفرم Ta-da پردازش امن پرداخت‌ها و پاداش‌ها را تضمین می‌کند و باعث ایجاد اعتماد و اطمینان می‌شود.

اپلیکیشن تا-دا (Ta-da)
اپلیکیشن تا-دا (Ta-da)

رابط کاربری 

برنامه Ta-da یک رابط کاربرپسند ارائه می‌دهد:

  • Simple Onboarding: فرآیند ثبت نام سریع و آسان برای کاربران جدید؛ کیف‌پول‌ برای کاربران با هر سطح دانش از بلاکچین و کریپتو، به راحتی ایجاد می‌شود و کاربران با اولین دریافتی توکن $TADA، اعتبار لازم را برای شروع کار، خواهند داشت.
  • پروفایل‌های قابل تنظیم: کاربران می‌توانند پروفایل‌های خود را ایجاد و سفارشی کنند تا مهارت‌ها و علایق خود را به نمایش بگذارند.
  • موتور جست و جوی قوی: گزینه‌های جستجو و فیلتر پیشرفته روی موتور جستجو به کاربران کمک می‌کند کارهایی را پیدا کنند که با علایق و مهارت‌هایشان مطابقت دارد.
  • تعاملات یکپارچه: هزینه‌های تراکنش در بلاکچین توسط Ta-da پوشش داده می‌شود تا اصطکاک بین دنیای Web2 و Web3 کاهش یابد.
  • مشارکت‌های پیشرفته: از طریق شرط‌بندی یا خرید اقلام درون برنامه‌ای، کاربران می‌توانند پاداش دریافت کنند.
  • ردیابی پیشرفت: به‌روزرسانی‌ها و اعلان‌ها در زمان مناسب، کاربران را در مورد وضعیت تسک‌ها یا رتبه‌بندی استخر پاداش‌شان مطلع می‌سازد.
    اپلیکیشن تا-دا (Ta-da)
    اپلیکیشن تا-دا (Ta-da)

برنامه تا-دا چطور کار می‌کند؟

  1. یک شرکت باید یک پروژه یا شغل را در برنامه Ta-da ارسال کند (به عنوان مثال، برای آموزش دستیار صوتی خود به داده نیاز دارد).
  2. Ta-da این شغل را به ریز تسک تقسیم می‌کند که برای تولیدکنندگان فردی ارسال می‌شود.
  3. تولیدکننده این تسک را می‌بیند، آن را انجام می‌دهد و برای ناظرها ارسال می‌کند.
  4. ناظرها اطمینان حاصل می‌کنند که تولیدکنندگان داده‌های با کیفیتی ثبت کرده‌اند و به اعتبار داده‌ها رأی می‌دهند.
  5. اعتبار سنجی اتوماتیک بلاکچین Ta-da نتیجه بررسی ناظرها را بازبررسی می‌کند.
  6. اگر داده‌ها معتبر باشند، به تولیدکنندگان و ناظرها از طریق توکن بومی $TADA پاداش پرداخت می‌شود، سپس داده‌ها به شرکت اصلی که پروژه را درخواست کرده ارسال می‌شود.

مراحل ساخت اکانت در تا-دا

همانطور که پیش‌تر اشاره کردیم، رابط کاربری تا-دا و نحوه کار با آن بسیار ساده است. در اینجا مرحله به مرحله، نحوه ساخت اکانت در تا-دا را شرح داده‌ایم:

1.ابتدا از وبسایت رسمی Ta-da، اپلیکیشن Ta-da را دانلود می‌کنیم.

تصویر اپلیکیشن Ta-da
تصویر اپلیکیشن Ta-da
تصویر اپلیکیشن Ta-da
تصویر اپلیکیشن Ta-da

توجه کنید که اپلیکیشن‌ها را حتما از وبسایت رسمی پروژه‌ها دانلود کنید تا از اعتبار آن‌ها مطمئن باشید.

2.بعد از اتمام دانلود، نیاز است که اکانت بسازید. در همان ابتدای کار، اپلیکیشن برای ساخت اکانت و موارد دیگر شما را راهنمایی می‌کند. کافی است یک جیمیل آماده و یه رمزعبور داشته باشید. 

3.پس از ساخت اکانت، می‌توانید از این قسمت، پروژه‌های در دسترس را ببینید. 

تصویر اپلیکیشن Ta-da
تصویر اپلیکیشن Ta-da

4.برای انجام هر پروژه باید یه مقدار کمی TADA$ سپرده کنید. 

5.این قسمت Prize Pool یا استخر پاداش است که جزئیات تسک، پاداش و رنکینگ (Ranking) را نشان می‌دهد.

تصویر اپلیکیشن Ta-da
تصویر اپلیکیشن Ta-da

6.این قسمت، بخش فروشگاه (Shop) است که می‌توانید امکانات و امتیازهای بیشتری برای خودتان خریداری کنید.

تصویر اپلیکیشن Ta-da
تصویر اپلیکیشن Ta-da

7.این قسمت، پروفایل و جزئیات کیف پول تا-دا و اکانتتان است.

تصویر اپلیکیشن Ta-da
تصویر اپلیکیشن Ta-da

نقشه‌راه Ta-da

نقشه راه پایان سال – 2024

بخش زیر یک نمای کلی از نقشه راه تا-دا را ارائه می‌دهد و هر مرحله و نقاط عطف مهمی را که قصد دستیابی به آن را دارند، با جزئیات توضیح می‌دهد.

تصویر نقشه راه تا-دا (Ta-da)
تصویر نقشه راه تا-دا (Ta-da)

جولای

  • انتشار برنامه: ابتدا اپلیکیشن در نسخه close beta بود، اما اکنون در اپ استور و فروشگاه‌های اپلیکیشن دیگر نیز موجود است.
  • ورژن اولیه فروشگاه: در ورژن یا نسخه اولیه فروشگاه، کاربران امکان خرید انرژی دارند تا بتوانند تسک‌های بیشتری را انجام دهند.
  • یکپارچه‌سازی کیف پول: اپلیکیشن شامل یک کیف پول غیرحضانتی است که برای امضای برخی تراکنش‌ها و احراز هویت کاربر در بلاکچین استفاده می‌شود.
  • استخر پاداش آنچین: سیستم استخر جوایز و توزیع مجدد پاداش‌ها روی بلاکچین پیاده‌سازی شده است.
  • توکن کراس چین: توکن اکنون به صورت کراس چین است و در بلاکچین‌ها و اکوسیستم‌های دیگر نیز موجود است.

آگوست

  • حالت کمپین: حالت خاصی است که به کاربران اجازه می‌دهد روند عملکرد و پیشرفت خود را بررسی کنند.
  • آیتم‌ها: آیتم ها معرفی می‌شوند و عمق بیشتری به اپلیکیشن اضافه می‌کنند. کاربران می‌توانند استراتژی‌های بهینه‌سازی را برای کسب حداکثر XP برای برنده شدن در استخر پاداش پیاده‌سازی کنند.
  • سیستم انبار یا Inventory: آیتم‌ها می‌توانند برای استفاده در آینده ذخیره شوند.
  • ورژن ثانویه فروشگاه: آیتم‌های جدید را می‌توان در این نسخه جدید خریداری کرد.

سپتامبر

  • گروه‌ها: کاربران به گروه‌ها می‌پیوندند و برای کسب پاداش‌های اضافی با یکدیگر رقابت می‌کنند.
  • Tadz بالاخره به برنامه می‌رسد!
  • ورود به ورژن 2: سیستم جدیدی برای راهنمایی کاربران که با توجه به مهارت‌ها و ترجیحات فردی آنها، وظایف مناسب‌تری را پیشنهاد می‌دهد و تجربه کاربری را بهبود می‌بخشد.

اکتبر

  • سیستم crafting: ارائه یک سیستم crafting جامع، به کاربران اجازه می‌دهد تا آیتم‌های بسیار قدرتمندتری ایجاد کنند. بعد از این مرحله چه کاری می‌توان انجام داد؟ شما می‌توانید آیتم‌هایی بسازید که در فروشگاه‌ها فروخته نمی‌شوند.

نوامبر

  • مرحله 2 آنچین: با استقرار سیستمی که در مرحله بعدی شرح داده شده است، تمرکززدایی را حتی بیشتر پیش می‌برد: Slashing Authorization.
  • قابلیت‌ها: کاربران توانایی‌هایی دارند که بر ظرفیت آن‌ها برای انجام وظایف تأثیر می‌گذارد. این توانایی‌ها را می‌توان با آیتم‌های بهبود بخشید.

دسامبر

  • قابلیت همکاری: این برنامه اکنون می‌تواند در سایر بلاکچین‌ها استفاده شود.

جزئیات موجود در وایت پیپر تا-دا، از دیدگاه رمزآگاه می‌تواند نشان‌دهنده هدفمند بودن و راه‌حل‌های مشخص تیم توسعه برای تا-دا باشد. 

آمار رشد تا-دا (Ta-da) تا به امروز 

تا-دا تا به امروز رشد چشمگیری داشته است. این پلتفرم پیچیده بلاکچینی، با هدفی متفاوت و دیدگاهی جدید به تغییر در دنیای کریپتو و تکنولوژی پرداخته است. از دستاوردهای Ta-da می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بیش از 5 میلیون تسک انجام شده در اپلیکیشن
  • انجام بیش از 200K تسک در یک روز توسط کامیونیتی تادا
  • بیش از 15K آزمایش‌کننده بتا در اپلیکیشن
  • بیش از 35K کاربر در لیست انتظار برای تسک
  • بیش از 50K عضو در کامیونیتی

اعلام همکاری و عضو گیری

تیم توسعه تا-دا در وایت پیپر اعلام کرده است که همچنان عضوگیری می‌کند. آن‌ها از اشخاص خلاق، توانمند و مشتاق دعوت به همکاری و پیوستن به تیم توسعه تا-دا کرده‌اند.

تیم توسعه و حامیان Ta-da

حامیان تا-دا و تیم توسعه آن، در وایت پیپر به همراه وظایف و رزومه و تحصیلات و تجربیات آن‌ها مشخص شده‌اند. پروژه حامیان قدرتمندی چون بنیانگذار سیری در اپل دارد. داشتن تیم توسعه قدرتمند و با تجربه یکی از مهم‌ترین ملاک‌های تشخیص یک پروژه قدرتمند است.

تیم توسعه Ta-da
تیم توسعه Ta-da
تیم توسعه Ta-da
تیم توسعه Ta-da

همانطور که در بالا ذکر شد، شرکت فرانسوی هوش مصنوعی Vivoka و تیم آن، پشتیبانان Ta-da هستند. همچنین حضور مشاوران قوی، از جمله هاشور، مدیر عامل مریا، لوک جولیا، خالق سیری اپل، اعتبار پروژه را افزایش می‌دهد.

جمع‌بندی

در این مقاله به معرفی پروژه تا-دا پرداختیم و نحوه کارکرد، اهداف و نقشه‌راه آن را بررسی کردیم. مشخص است که این پروژه اهداف بزرگی دارد. عملکردی که تیم توسعه برای Ta-da در نظر دارند، می‌تواند بلندپروازانه و سخت به نظر بیاید، اما باید دید که تا-دا از پس سختی و مشکلات کار چطور برمی‌آید. از دیدگاه رمزآگاه، پروژه تادا جزء پروژه‌های مطرح و قابل توجه است.

اگر به دنبال پروژه‌های قوی و نوآوری‌های حوزه بلاکچین و کریپتو هستید، زیر نظر داشتن تادا می‌توان مفید و هیجان‌انگیز باشد. رمزآگاه اولین رسانه‌ ایرانی است که پروژه تا-دا را معرفی و بررسی کرده است. همچنین پادکست این پروژه را در رادیو رمزآگاه می‌توانید بشنوید.

نویسنده
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا